Olen ravintola-alan konkari, jolla on vahva tausta ravitsemustieteissä sekä ruokaturvallisuudessa. Uskon tasapainoiseen, terveyttä tukevaan ruokailuun – ilman laihdutuskeskeistä ajattelua. Tavoitteeni on edistää hyvää ruokasuhdetta ja auttaa erityisesti nuoria ymmärtämään terveellisen syömisen merkitys.
Matkustelulla on ollut elämässäni aina suuri osa, ja Espanjassa vietetyt vuodet ovat syventäneet ymmärrystäni eri ruokakulttuureista. Vahva elintarvikehygienia- ja turvallisuusosaaminen ovat olennainen osa ammattitaitoani, ja asiakaspalvelu on aina ollut työni ytimessä.
Vapaa-ajallani sammutan tulipaloja – kirjaimellisesti! Olen ollut aktiivisesti mukana VPK-toiminnassa lähes 40 vuotta, mikä on opettanut tiimityötä, johtamista ja kriisitilanteiden hallintaa.
Etsin yhteistyömahdollisuuksia, jotka liittyvät matkailuun, ravintola-alaan, asiakaspalveluun, terveellisiin elämäntapoihin, nuorten hyvinvointiin ja ruokaturvallisuuteen. Kirjoitan mielelläni lehtijuttuja ja pidän luentoja näistä aiheista.
Ota yhteyttä, jos etsit asiantuntijaa, joka yhdistää ravitsemuksen, palvelun ja turvallisuuden aidolla intohimolla!